OSSA Libya Ziyareti

Ekleme Tarihi 26.02.2024

OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın beraberindeki heyetle, Libya Savunma Bakanlığına bağlı, Savunma Teknolojilerinin Uygulamaları Araştırma ve Geliştirme Organizasyonu (ARDO) ile OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi (OSSA) arasında kısa süre önce imzalanan iş birliği zaptı sonrası, iş birliği imkanları hakkında yerinde incelemelerde bulunmak üzere ARDO'nun davetiyle Libya' da temaslarına başladı.

OSSA adına Yönetim Kurulu Başkanı ve Dora Makina Genel Müdürü İbrahim Yarsan ve küme firmalarımızdan Asisguard, Arı Savunma Lapis Havacılık ve Özben Savunma yetkilileri ARDO yöneticileri ile bir araya gelerek ARDO’nun kabiliyetleri üzerinde incelemelerde bulunarak potansiyel iş birliği çalışmaları hakkında görüştü.

OSTİM-Libya heyetine, OSTİM Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Demiral Akbar, OSTİM Teknik Üniversitesi Ahi Evran Anadolu Müteşebbisliği Araştırmaları Merkezi Müdürü Dr. Hacı Bayram Bulgurlu ve OSTİM Teknik Üniversitesi Uzay ve Havacılık Mühendislik Bölümü Proje Danışmanı Dr. Ömer Yıldız bulunuyor.